Easy Branches network real-time page visitors launch date 16 th Dec 2016 --- --- ---

Starting Date : July 21 2017

Marketing Talks: Нетуоркинг на плажа

2 views

Date and time

Start Date : July 21 2017 19:00 Europe/Sofia
Ending Date : July 21 2017 22:00 Europe/Sofia

Description

През летните месеци поредното издание на Marketing Talks ще ни събере на Варненския плаж в Бар Ментол, за да се порадваме на лятото и да мрежуваме на тема Маркетинг. Всеки един от нас ще може да бъде лектор и да разкаже за успешните или неуспешните си последни кампании в компанията на коктейл с чадърче :)
Защо Marketing Talks:Защото маркетингът отдавна не е това, което беше и няма човек, който да не го знае. Защото имаме опита, амбицията, желанието и ресурсите да „разкостим” всичко онова, което се крие зад производните на термина „маркетинг”. Защото сме едни от вас!Не на последно място, и защото групата Marketing Talks e за всички, които се интересуват от маркетинг, желаят да научат нещо повече, да споделят опит или дори само да се запознаят с нови хора, които работят в същата сфера.Срещите ни са веднъж месечно.Организатор на Marketing Talks е Beehive - Споделено работно място Варна.
Тази година всички събития от календара на Beehive са в подкрепа на титлата Варна Европейска Младежка Столица 2017 и се финансират частично от Фонд Култура на Община Варна по програма 5.1 ЕМС. Това показва че Община Варна цени нашите срещи и смята, че подпомагат развитието на града ни.
Допълнителна информация:0889 716 094