Easy Branches network real-time page visitors launch date 16 th Dec 2016 --- --- ---

Starting Date : June 20 2017

БЕЗПЛАТЕН УЪРКШОП - CROWDFUNDING с INDIEGOGO @Габрово

6 views

Date and time

Start Date : June 20 2017 10:00 Europe/Sofia
Ending Date : June 20 2017 12:00 Europe/Sofia

Description

Скъпи приятели от София,
На 20-и Юни от 10.00 ч. ви каним на уъркшоп със свободен достъп на тема краудфъндинг с INDIEGOGO или как да финансираме проектите си от тълпата. Наши домакини ще са ИМКА Габрово, а адресът е Габрово, ул. Драва 4.
Лектор на събитието ще бъде официалният представител на Indiegogo Academic Program за България - Инна Бояджиева. Инна е основател на фондация BBU, член на Forbes Women Society и организатор на неформални бизнес срещи - София Бизнес Клуб.

Уъркшопът е с продължителност 120 мин. и условно е разделено на две части.
Първа част - изложение, по време на което ще бъдат показани основните изисквания, които трябва да бъдат спазени, за да бъде създадена една работеща кампания в INDIEGOGO, грешките, които най-често биват допускани и разбира се - какво трябва да знаете преди да стартирате своята кампания - какво е финансиране от тълпата, какви проекти могат да бъдат финансирани, какви са обичайните размери финансиране и как това може да бъде използвано като успешен инструмент за валидиране на идеи.
Втората част е под формата на задача, по време на която ще бъдат разработени две конкретни идеи за проект в платформата на INDIEGOGO, като през примери ще се представи спецификата на успешна и неуспешна кампания.
В края на представянето всички гости ще са готови да стартират приключението "Финансиране от тъплата - INDIEGOGO".
Очакваме ви!