TABU’ - MICE

TABU’

TABU’
Start: 20 May 2017 09:00 Europe/Tirane
Finish: 25 May 2017 15:00 4

TABU’

at

Unaza

Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana

TABU’
CFARË ËSHTË?
Tabu’ është një formë e re interpretimi.
Nëpërmjet këtij interpretimi prekim konceptet e teatrit duke kërkuar një stil personal që transformon aktorin nga mjet I thjeshtë në interpretimin unik të personazhit të tij. Tabu’ është një laborator në të cilin do të ndërmeret një udhëtim I cili të nxjerr jashtë kornizave klasike të teatrit, për të zbuluar kështu një stilt ë ri e të dobishëm në rrugën personale te secilit aktor. Tabu’ është një vënd ku duhet të jemi të gatshëm e të shkojmë përtej tabuve, limiteve, komplekseve tona.
KË KËRKOJMË?
Tabu’ është një udhëtim për aktor të lrshëm dhe pa komplekse.
Tabu’ është një eksperiment për aktor të gatshëm të dorëzohen 100% . nuk duam të krijojmë një laborator për të gjithë por një vend vetëm për ata të cilët kanë dëshirën e madhe të eksplorojnë skutat më të fshehtat të qënies së tyre. Në një udhëtim ku dhe lëkura të ndryshon, një ring ku të luftosh me veten, të gatshëm ër të humbur, për tu rrëzuar dhe për të gërrmuar brënda vetes dhe më pas të rilindësh, të ndërgjegjshëm për limitet personale.

KOHA
Laboratori është I hapur maksimumi për 16 veta aktor dhe aktore dhe ka një kohëzgjatje prej 6 ditëve për 7 orë në dië.
Për të marrë pjesë është e nevojshme të dërgoni një  C.V artistike dhe një letër prezantimi.
Kosto është 100 euro për person.
Show more Show Less
Other Events in Tirana County Albania
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
UBT 6th Annual International Conference 27 Oct 2017
It is our pleasure to invite you to the UBT 6th Annual International Conference which will be in Durres, Albania, on 27-29 October. The Conference is organ...
UBT 6th Annual International Conference 27 Oct 2017
It is our pleasure to invite you to the UBT 6th Annual International Conference which will be in Durres, Albania, on 27-29 October. The Conference is organ...