Fényesebb a láncnál - Blockchain a startupok és a felsőoktatás világában - MICE

Fényesebb a láncnál - Blockchain a startupok és a felsőoktatás világában

Fényesebb a láncnál - Blockchain a startupok és a felsőoktatás világában
Start: 20 Feb 2018 18:00 Europe/Budapest
Finish: 20 Feb 2018 20:00 1

Fényesebb a láncnál - Blockchain a startupok és a felsőoktatás világában

at

Fényesebb a láncnál - Blockchain a startupok és a felsőoktatás világában
Az utóbbi hónapok az elsőre rendkívül titokzatosan hangzó blockchain technológiától volt hangosak a hazai és nemzetközi média. Egyesek szkeptikusan beszélnek a blokkláncokról, mások egy új világrend kialakulását vizionálják. A világtrendek és hatásaik nem kerülik el Magyarországot sem, az állami és nagyvállalati szereplők mellett immár a startupok és egyetemek is szerepet vállalnak a technológia felhasználásában, oktatásában.
2018. február 20-án, kedden arra vállalkozunk, hogy egy meetup keretében tisztázzuk a blockchain technológia valódi jelentőségét és beszélgessünk a startupok és a felsőoktatás szerepéről, jövőjéről e téren.
Egyik vendégünk Dr. Trinh Anh Tuan egyetemi docens, a Corvinus Fintech Center vezetője, aki máris számos kapcsolódó egyetemi projektről és eredményről számolhat be, továbbá az első országos blockchain verseny, a Block Knights egyik főszervezője. Egyik legtehetségesebb tanítványa, a jelenleg is blokkláncos projekten dolgozó Bugir Zsófia is vendégünk lesz a közönség soraiban.
Szintén vendégül látjuk Csabai Csaba blockchain evangélistát, a népszerű Variance.hu szerkesztőjét, egyben az Income Locker startup alapítóját, aki legfrissebb tapasztalatai mentén számolhat be a hazai blockchain startupok helyzetéről.
A beszélgetés harmadik résztvevőjeként üdvözölhetjük Czeglédi Tamást, a Blockchaineum társalapítóját, aki képzési-tanácsadási tevékenysége mellett a Block Knights szervezésében is oroszlánrészt vállal.
 A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 program:
18.00  kapunyitás
18.15  kerekasztal-beszélgetés 
19.00  kérdések és válaszok 
19:30  kötetlen networking 
helyszín: Start it @K&H startup inkubátor – 1051 Budapest, Arany János u. 20.
dátum: 2018. február 20., 18 óra 
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tájékoztatjuk, hogy az eseményről, és így az eseményen résztvevő személyekről is az eseménynek otthont adó, valamint a Start it @K&H inkubátorprogramot alapító K&H Bank Zrt. fénykép-, és/vagy videó felvételt készít(het) úgy belső, mint külső kommunikációs, valamint képzési céllal. Az adatokat csak az adatkezelők azon munkatársai ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a kapcsolatfelvétel megvalósításában részt vesznek. A fényképeket a Bank a fenti cél megszűntéig, illetve a résztvevő hozzájárulásának visszavonásáig, ezek hiányában pedig legfeljebb az eseménytől számított 10 évig kezeli, azt követően haladéktalanul és vissza nem állítható módon törli azokat. Tájékoztatjuk, hogy az adatkezelésről felvilágosítást kérhet, a személyéről készült felvételeket megtekintheti, valamint bármikor kezdeményezheti – korlátozás és indokolás nélkül – azok törlését a Bank https://www.kh.hu/kapcsolat oldalon található elérhetőségeinek bármelyikén. Adatai kezelésével kapcsolatos panaszaival a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.
A regisztrációs felületet az Eventbrite Inc. üzemelteti, amelynek felhasználói feltételei és adatvédelmi tájékoztatója az alábbi elérhetőségeken ismerhetők meg:
Terms of Service: https://eventbrite.co.uk/tos
Privacy Policy: https://eventbrite.co.uk/privacypolicy
Tájékoztatjuk, hogy az eseményre való jelentkezéshez megadott adatait a regisztrációs felületet üzemeltető Eventbrite Inc., mint adatkezelő a K&H Bank Zrt., mint adatkezelő részére átadhatja, vele megismertetheti. A kapcsolatfelvétel során megadott adatokat ezen adatkezelők a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelik, azokat illetéktelen harmadik félnek nem adják át. Az adatokat csak az adatkezelők azon munkatársai ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a kapcsolatfelvétel megvalósításában részt vesznek. 
Az adatkezelésnek célja kizárólag az adott eseményeken való részvételi regisztráció, az adott eseménnyel kapcsolatos utólagos vélemény-, és értékeléskérés, valamint az adott eseményhez hasonló programra való meghívó küldése.
A K&H Bank Zrt. az Ön megadott adatait visszavonásig, de legfeljebb az adott eseménytől számított 1 évig kezeli, azt követően haladéktalanul és vissza nem állítható módon törli. Hozzájárulása a fenti keretek között mindaddig folyamatosnak tekinthető, amíg Ön azzal ellentétesen nem rendelkezik.
Tájékoztatjuk, hogy az adatkezelésről felvilágosítást kérhet, illetve bármikor kezdeményezheti - korlátozás és indokolás nélkül - adatai helyesbítését, törlését úgy az Eventbrite Inc.-nél, mint a Bank https://www.kh.hu/kapcsolat oldalon található elérhetőségeinek bármelyikén. Adatai kezelésével kapcsolatos panaszaival a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.
Amennyiben a fenti feltételek szerinti adatkezeléshez hozzájárulását adja, a regisztrációhoz kérjük kattintson a regisztrációs linkre.
Show more Show Less