Netwerkborrel Amsterdam Economic Board - MICE

Netwerkborrel Amsterdam Economic Board

Netwerkborrel Amsterdam Economic Board
Start: 14 Dec 2017 16:00 Europe/Amsterdam
Finish: 14 Dec 2017 18:30 1

Netwerkborrel Amsterdam Economic Board

at

In 2017 zijn veel initiatieven binnen de 5 grootstedelijke uitdagingen geïnitieerd, bestendigd en verder gebracht in de Metropoolregio Amsterdam. We doen dit samen met ons netwerk door het bundelen van krachten van bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen. En gericht op ons gezamenlijke doel om toe te werken naar een slimme, gezonde en groene Metropool van de toekomst.
Benieuwd waar de Board staat en zich in 2018 sterk voor maakt? En waar je actief aan kunt bijdragen? Om het jaar met elkaar af te sluiten, bij te praten en voor onverwachte ontmoetingen nodigen we je van harte uit voor onze Netwerkborrel.
Programma

Hendrik Jan Grievink, designer en art director Next Nature Network - The NANO Supermarket: speculatieve producten die de komende tien jaar op de schappen terecht kunnen komen en de discussie op gang brengen welke toekomst we eigenlijk willen.
Nina Tellegen, directeur Amsterdam Economic Board: Manifest Tada – duidelijk over data link naar website over verantwoord datagebruik en State of the Region & WeMakeThe.City in juni 2018.

Inspirerende pitches van tech en data start ups zoals:

Johan Stokking, Tech lead The Things Network: een open, crowdsourced en gedecentraliseerd netwerk voor het ‘internet der dingen’. Nadat Amsterdam in zes weken een communicatienetwerk kreeg (LoRaWAN dekking voor de kenners), werken nu 530 communities in 94 landen aan The Things Network
Boudewijn Wijnands, CEO en Founder - DeedMob: online platform dat mensen en bedrijven stimuleert om op grote schaal vrijwilligerswerk te doen en sociale organisaties technologische middelen biedt om sociale impact te vergroten.

Aansluitend is er volop gelegenheid tot netwerken.
Show more Show Less