Start:up Maribor InsurTech Inovacijski vikend 2017 - MICE

Start:up Maribor InsurTech Inovacijski vikend 2017

Start:up Maribor InsurTech Inovacijski vikend 2017
Start: 17 Nov 2017 15:00 Europe/Ljubljana
Finish: 19 Nov 2017 18:00 0

Start:up Maribor InsurTech Inovacijski vikend 2017

at

Tri dni za kreativno prebojnost v zavarovalniški panogi!
Od 17. do 19. novembra organiziramo tridnevni Insurtech inovacijski vikend oziroma poslovni hackathon, kjer bomo razvijali ideje s področja zavarovalništva in iskali nove zmagovalne poslovne modele za preboj v tej panogi. Osrednji partner dogodka je Zavarovalnica Sava, ki krepi inovacijske aktivnosti in želi v sodelovanju z vami soustvarjati prihodnost zavarovalništva.
Zavarovalništvo je stara panoga, ki je po prepričanju mnogih zrela za disrupcijo. To organizacije v tej panogi izpostavlja velikim poslovnim in operativnim tveganjem, hkrati pa ponuja priložnost za inovacije in nove poslovne preboje.
Pridružitev se skupini 60 izbranih posameznikov! Pričakujemo prijave motiviranih in z znanjem podkovanih razvijalcev, poslovnežev, dizajnerjev, zavarovalniških agentov in sodelavcev Zavarovalnice Sava ter tudi startup ekip, ki si želijo inovirati na področju zavarovalništva in vzpostaviti tesno partnerstvo z Zavarovalnico Sava.
Na dogodku boste skupaj z ekipo Tovarne podjemov in odličnimi mentorji razvijali prebojne ideje, prototipirali in preverjali hipoteze poslovnega modela, razvite ideje predstavili vodstvu zavarovalnice ter se potegovali za privlačne nagrade in povabilo k nadaljnjemu sodelovanju.
Inovacijski vikend, ki ga organiziramo v okviru programa Start:up Maribor, vidimo kot enega izmed načinov, da spodbudimo sodelovanje med velikimi podjetji in startupi ter tako vnesemo dodatno dinamiko v podjetniški razvoj mesta in regije.
Oddaj svojo prijavo zdaj in sooblikuj prihodnost insurtech ekosistema!
 
5 razlogov za sodelovanje

Možnost so-ustvarjanja inovacij v zavarovalniški panogi prek sodelovanja v pilotnih projektih Zavarovalnice Sava.
Možnost zaposlitve v inovacijski ekipi Zavarovalnice Sava.
Potencial za poslovno sodelovanje na razvojnih projektih Zavarovalnice Sava.
Vključitev produkta startupa v ponudbo oziroma prodajno mrežo Zavarovalnice Sava.

Privlačne nagrade

En Bitcoin za zmagovalno ekipo
3 vstopnice za povratno tekmo Lige prvakov Maribor-Sevillia, 6. decembra v Mariboru za najboljše tri ekipe. (ena vstopnica na ekipo) 
»Goody bag« za vse udeležence

Več informacij na: http://startupmaribor.si/sl-si/programi/startup-maribor-insurtech-2017
Show more Show Less