All M.I.C.E Events Destinations in Albania

All data entrance concerning in M.I.C.E. Albania

Most Interesting Events in Albania
M.I.C.E. Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions - Events
Albania - Event

We found 88 Albania Events Destinations Special for You.

UBT 6th Annual International Conference 27 Oct 2017
It is our pleasure to invite you to the UBT 6th Annual International Conference which will be in Durres, Albania, on 27-29 October. The Conference is organ...
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
UBT 6th Annual International Conference 27 Oct 2017
It is our pleasure to invite you to the UBT 6th Annual International Conference which will be in Durres, Albania, on 27-29 October. The Conference is organ...
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
Blastoff Inventathon 16 Sep 2017
AIA fton te gjithe te rinjte e moshes 16-19 qe desherojne te behen sipermarres! Ju ftojme te bashkoheni me ne per nje Inventathon 1 ditor. Blastoff! Blast...
Brand Your Way To Success Evening - Albania 16 Sep 2017
Fitues I shumë cmimeve ndërkombëtare Vishal Morjaria flet për faktorë të cilët të tjerët nuk tregojn, ekziston një “ Sekret “ konkret për t...
Brand Your Way To Success Matinee - Albania 16 Sep 2017
Fitues I shumë cmimeve ndërkombëtare Vishal Morjaria flet për faktorë të cilët të tjerët nuk tregojn, ekziston një “ Sekret “ konkret për t...
How to StartUP your career in INTERNET COMPANY 13 Sep 2017
Te gjithe ata  qe studiojne dege te profilit teknologjiik dhe jane te interesuar per perspektivat e punesimit ne fushat perkate si : Security Web Desi...
Albania September Trip 09 Sep 2017
Discover the variety of UNESCO World Heritage Sites, old Ottoman towns, beautiful coastlines, dramatic mountains and the Albanian Riviera. Everything is p...
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
Blastoff Inventathon 16 Sep 2017
AIA fton te gjithe te rinjte e moshes 16-19 qe desherojne te behen sipermarres! Ju ftojme te bashkoheni me ne per nje Inventathon 1 ditor. Blastoff! Blast...
Transformimi Dixhital dhe Teknologjia Financiare (FinTech) 06 Jul 2017
Transformimi Dixhital dhe Teknologjia Financiare (FinTech) Një mundësi e artë për Sipërmarrjen Shqiptare Dije, Innovacion dhe Përvojë nga BENELUX-I ...
Smart Security Systems Competition 27 Jun 2017
Smart Security System - 3S Competition Applications Management Development (AMD) in partnership with Lufthansa Industry Solutions would like to invite all ...
Protik Community - Malware Analysis 14 Jun 2017
Një workshop teknik me specialist të sektorit të sigurisë kibernetike, ku studentet dhe të gjithë të pasionuarit e sektorit do mësojnë sesi të an...
Workshop:Strategji dhe Innovacion per Startup 23 May 2017
Strategjia eshte udherrefyesi drejt suksesit te biznesit. Ne nje studim te koheve te fundit ne 3000 sipermarres ne bote rezultoi qe me shume se 50% e tyr...
Fuckup Nights Tirana - Vol II 20 Jun 2017
FuckUp Nights is a monthly event series that happens worldwide, where people talk about their biggest professional or business failure in an irrelevant and...
Panairi i Startupeve 14 May 2017
Në kuadër të Javës së Inovacionit, Ministri i Shtetit Për Inovacionin dhe Administratën Publike, Znj.Milena Harito, ka kënaqësinë t’Ju ftojë n...
Trajnim nje javor per GEOMAX GNSS II 06 May 2017
Drejtuar: Nxënësve të shkollave të mesme që dëshirojnë të vazhdojnë shollën e lartë në Gjeodezi dhe Teknologji Ndertimi. Kolegji Profesional ...
Wiki Academy Albania 08 May 2017
Wiki Academy, pas Shkodres vjen ne Tirane. Duke kerkuar ambasadoret digjital te shqiperise, do jemi ne nje aktivitet ne ambientet e Protik Innovation Cent...
TABU’ 20 May 2017
TABU’ CFARË ËSHTË? Tabu’ është një formë e re interpretimi. Nëpërmjet këtij interpretimi prekim konceptet e teatrit duke kërkuar një stil p...